آلرژی و مصرف خوراکی های محرک در زنان باردار

yast6r ۷ خرداد ۱۳۹۲ | خرداد ۷, ۱۳۹۲ ۰ تعداد بازدید : 1,339 views
آلرژی و مصرف خوراکی های محرک در زنان باردار
زهرا موحدی متخصص پوست و مو:  بعضی از مادران غذاهایی مثل ماهی، شیرگاو، سویا ،میگو، تخم مرغ را به دلیل طرز فکر اشتباه در طی بارداری بسیار استفاده می کنند تا نوزادان تمام و یتامین ها را جذب کنند و اگر از این غذاها استفاده نکنند نوزادشان ضعیف می شود لذا کاملا بر عکس است بدلیل اینکه این نوع غذاها بسیار حساسیت زا هستند.

وی افزود: زمانی که برای خود مادر آلرژی زا است پس می تواند آلرژی را بر روی جنین تشدید کند.
وی در ادامه گفت: علاوه بر این غذاها باید از بعضی خوراکی ها اجتناب کند مثل انواع چیبس های تند و فست فودها، تمامی این خوراکی ها محرک هستند که زمینه ساز آلرژی برای نوزاد می شود که در بعضی افراد می تواند زمینه هایی مثل نفخ و ناراحتی های گوارشی مثل دل پیچه را ایجاد کند.
وی در پایان اشاره کرد: نوزادان ۴ تا ۶ ماهه اگر با خارش دهان و قرمز شدن پوست مواجه اند به  حساسیت( آلرژی) دچار شده اند.


نکته: مادرانی که آلرژی دارند باید از بادام زمینی و محصولات بادام زمینی در دوران بارداری و شیر دهی پرهیز کنند تا آلرژی را تشدید نکنند

منبع




فرستادن دیدگاه »


--!>