ته دیگ و نان سوخته از عوامل سرطان

yast6r ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ | اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۲ ۰ تعداد بازدید : 1,659 views
ته دیگ و نان سوخته از عوامل سرطان

مطالعات علمی جدید دانشمندان نشان می دهد ته دیگ و نان سوخته از مهم ترین عوامل بروز سرطان به شمار می روند.

ته دیگ و نان سوخته و به طور کلی هر موادی که در ته ظرف باقی می ماند عامل اصلی بروز سرطان به  شمار می رود.

بررسی ها نشان می دهد، ته دیگ  های سوخته که در رنگ سیاه هستند برای سلامتی مضر هستند و چربی های آن به دور قلب می نشیند و مشکل های زیادی درست می کنند چربی های  ته دیگ و نان سوخته در ته دیگ مشکلات گوارشی زیادی ایجاد می کند و باعث نفخ معده نیز می شود.

 ته دیگ باعث بروز سرطان  معده و  روده می شود و پزشکان توصیه می کنند هیچ گاه مواد غذایی باقی مانده  در ته  ظرف ها و ته دیگ مانند برنج و نان را نباید خورد زیرا هیچ ارزش غذایی ندارند و بر عکس درد سرساز و مشکل آفرین هستند.

منبع




فرستادن دیدگاه »


--!>