مصرف سبزی شیر مادر را افزایش می دهد

خداقلی راهبی ۲۶ خرداد ۱۳۹۱ | خرداد ۲۶, ۱۳۹۱ ۰ تعداد بازدید : 497 views

مایعات و ترکیبات موجود در سبزی منجر به افزایش مقدار و همچنین بالا رفتن کیفیت شیر مادر می شود.

به گزارش خبرنکار وب دا،‌ دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص مصرف سبزی در دوران شیردهی و ارتباط مستقیم آن با شیر مادر گفت:‌ سبزی ها به دلیل داشتن ویتامین های گروه B و C برای شیر مادر بسیار مناسب هستند و کیفیت آن را افزایش می دهند، بنابراین استفاده از سبزی روزانه به طور ۵ سهم(یک لیوان پر به صورت خام و یا نصف لیوان بهصورت پخته) می تواند برای خانم های شیرده مفید باشد.

دکتر سید مرتضی صفوی افزود: استفاده از سبزی در دوران بارداری در رشد جنین موثر است ولی در عین حال در شیر مادر تاثیری نخواهد داشت.

وی به نحوه شستشوی درست سبزیجات اشاره کرد و گفت: در استفاده از سبزیجات باید آن را انگل زدایی و میکروب زدایی کنیم برای این کار ابتدا سبزی را در ظرفی پر از آب که در آن چند قطره مایع ظرفشویی اضافه می کنیم این عمل سبزی را کاملا عاری از میکروب و قارچ می کند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: مادران شیرده یا باردار که دچار اضافه وزن هستند بهتر است سبزی را قبل از غذا به عنوان سالاد استفاده کند زیرا سبزی به علت کالری اندکی که داراست حجم معده را می پوشاند و مانع از افزایش وزن آنها می شود و در خانم های با وزن متعادل بهتر است سبزی را روی غذا و یا همراه غذا استفاده کنند.




فرستادن دیدگاه »


--!>