0
مدیریت آلرژن ها در صنایع غذایی
Pouya
۱۳۹۲/۰۹/۲۵
نظرات : ۰
بازدیدها : 16

ایجاد حساسیت به وسیله مواد غذایی از دغدغه های همیشگی کارخانجات تولید مواد غذایی بوده است. از این رو مدیریت این آلرژن ها امری مهم و حساس در صنایع غذایی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دانلود کتاب اینجا کلیک نمیید.

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
اشتراك گذاری نوشته

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *